Nyheter

Dagens filmtips: Röjar-Ralf

I Disneys nya Röjar-Ralf (Wreck It Ralph) får vi följa en tv-spelskaraktär som vill bli lika poppis som spelets hjälte, Fixar-Felix. Han ser sin chans när ett nytt first-person-shooter-spel anländer, och smyger över dit för att visa sitt hjältemod. Istället råkar han släppa lös en dödlig fiende…

Röjar-Ralf kan jag varmt rekommendera för alla spelälskare! Filmen är extremt välgjord och innehåller många små detaljer som fick mig att sitta med mitt bredaste leende under hela filmen. Storyn kunde varit bättre (den sätter sig liksom aldrig riktigt) men kända spel som bland annat Pac-man, fick mig att minnas de gamla goda spelen från förr och tog mig på en notstalgisk resa i spelens värld. Hade det inte varit fräsigt att få se Gonzo  och grabbarna i en uppföljare?
strea_l

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.